Lärarledda kurser online eller i klassrum för programmerare

En lärarledd fjärrkurs innebär att du ansluter över internet och träffar vår lärare och andra deltagare via din dator. Du kan när som helst prata och ställa frågor till läraren, precis som om ni satt i samma rum.

Vad är då skillnaden mot andra former av online utbildning? Jo, precis som i ett vanligt klassrum så deltar du i undervisningen i real-tid och kan ställa frågor, interagera med övriga deltagare, samt få hjälp av läraren. Enda skillnaden, mot att vara i ett och samma klassrum är att alla deltagare inklusive läraren själv deltar på distans, via sin dator. Det är med andra ord en stor skillnad mot så kallad buteljerad online undervisning, där en video inspelning kan ha gjorts för flera år sedan och inte uppdaterats sedan dess. Hos Ribomation, deltar du alltid live och får dig till del aktuella kunskaper. Vi uppdaterar alltid en kurs innan den startar för att säkerställa att innehållet är up-to-date och relevant.

Våra Tre Kursformer

Klassrum
Du anmäler dig till ett visst kursdatum och kommer till oss där du deltar i kursen i våra lokaler, vilka ligger centralt i Stockholm.
Fjärrdeltagande
Du deltar via internet. Du kan anmäla dig till ett viss kursdatum, eller kontakta oss för att önska ett datum som passar bättre.
Företagsanpassad
Vi kommer till er och håller kursen i era lokaler. Alternativt, att vi genomför den som fjärrkurs, eller en kombination av båda.

Omdömen

Ribomation vänder sig uteslutande till yrkesverksamma programmerare och erbjuder uteslutande kurser om programspråk, ramverk och verktyg för programutveckling. Kurserna är fullmatade med kunskap och förvärvade erfarenheter efter många års programmering. Detta gör att våra kunder är kolossalt nöjda med kurserna och återkommer ständigt för att ta del av nya insikter och kunskaper. Läs själv vad kunderna sagt om oss.

Duktig, pedagogisk.
Nöjd kund på kursen Advanced C++

Kunder

Våra kunder utgörs av företag och organisationer inom tillverkande industri, datakonsulter, myndigheter med flera. Vi vinnlägger oss om att ha transparenta priser, så att kunderna redan på denna webbplats kan bilda sig en uppfattning om kostnaden. Detta gäller också för anpassade kurser då vi kommer ut till kunden i dennes lokaler eller håller kursen via Zoom.

21 Grams Add Skills Agero Arctic Group Atlas Copco BRP Systems C4 Contexture CA Cale Access Cinnober

Nyhetsbrev

Vi skickar vårt nyhetsbrev några få gånger per månad. Absolut inte oftare än 1 gång / vecka. Vi använder den svenska tjänsten EditNews för våra utskick. Om du väljer att avregistrera dig senare, så kommer det inte fler nyhetsbrev. Du kan prenumerera här.

Prenumerera på vårt nyhetbrev