Lärarledda kurser online eller i klassrum för programmerare

En lärarledd fjärrkurs innebär att du ansluter över internet och träffar vår lärare och andra deltagare via din dator. Du kan när som helst prata och ställa frågor till läraren, precis som om ni satt i samma rum.

Online course in action Vad är då skillnaden mot andra former av online utbildning? Jo, precis som i ett vanligt klassrum så deltar du i undervisningen i real-tid och kan ställa frågor, interagera med övriga deltagare, samt få hjälp av läraren. Enda skillnaden, mot att vara i ett och samma klassrum är att alla deltagare inklusive läraren själv deltar på distans, via sin dator. Det är med andra ord en stor skillnad mot så kallad buteljerad online undervisning, där en video inspelning kan ha gjorts för flera år sedan och inte uppdaterats sedan dess. Hos Ribomation, deltar du alltid live och får dig till del aktuella kunskaper. Vi uppdaterar alltid en kurs innan den startar för att säkerställa att innehållet är up-to-date och relevant.

Våra Tre Kursformer

Klassrum

Du anmäler dig till ett visst kursdatum och kommer till oss där du deltar i kursen i våra lokaler, vilka ligger centralt i Stockholm.

Fjärrdeltagande

Du deltar via internet. Du kan anmäla dig till ett viss kursdatum, eller kontakta oss för att önska ett datum som passar bättre.

Företagsanpassad

Vi kommer till er och håller kursen i era lokaler. Alternativt, att vi genomför den som fjärrkurs, eller en kombination av båda.