Lärarledda kurser online eller i klassrum för programmerare

En lärarledd fjärrkurs innebär att du ansluter över internet och träffar vår lärare och andra deltagare via din dator. Du kan när som helst prata och ställa frågor till läraren, precis som om ni satt i samma rum.

Vad är då skillnaden mot andra former av online utbildning? Jo, precis som i ett vanligt klassrum så deltar du i undervisningen i real-tid och kan ställa frågor, interagera med övriga deltagare, samt få hjälp av läraren. Enda skillnaden, mot att vara i ett och samma klassrum är att alla deltagare inklusive läraren själv deltar på distans, via sin dator. Det är med andra ord en stor skillnad mot så kallad buteljerad online undervisning, där en video inspelning kan ha gjorts för flera år sedan och inte uppdaterats sedan dess. Hos Ribomation, deltar du alltid live och får dig till del aktuella kunskaper. Vi uppdaterar alltid en kurs innan den startar för att säkerställa att innehållet är up-to-date och relevant.

Våra Tre Kursformer

Klassrum
Du anmäler dig till ett visst kursdatum och kommer till oss där du deltar i kursen i våra lokaler, vilka ligger centralt i Stockholm.
Fjärrdeltagande
Du deltar via internet. Du kan anmäla dig till ett viss kursdatum, eller kontakta oss för att önska ett datum som passar bättre.
Företagsanpassad
Vi kommer till er och håller kursen i era lokaler. Alternativt, att vi genomför den som fjärrkurs, eller en kombination av båda.

Aktuella Kurser

CMake för C/C++ byggnation
CMake har seglat upp som det mest populära byggnations-verktyget för C/C++ applikationer och bibliotek. Skälet är att CMake egentligen är en generator för byggnations-verktyg såsom Make, Ninja, MSVSC++, Xcode med flera, vilket skapar flexibilitet avseende både verktyg och editorer.
7 juni 2021 21 juni 2021
Systemprogrammering i Linux med C++
Hur omvandlar man en signal till en exception? Hur skapar man en process och fyller den med ny programkod. Vilka olika sätt att kommunicera mellan processer finns det? Hur fixar man memory-mapped I/O? Dessa och en lång rad andra frågeställningar besvarar vi i denna mycket uppskattade kurs.
10 maj 2021 7 juni 2021 21 juni 2021
Grundkurs i Angular
Angular har på kort tid blivit industri-standard för att bygga moderna webbapplikationer baserade på principen om single-page application (SPA). Denna kurs lär dig allt du behöver veta för att snabbt komma igång och bygga moderna webbapplikationer med hjälp av Angular.
17 maj 2021 31 maj 2021 14 juni 2021
Vue.js Grundkurs
Vue.js är ett kolossalt flexibelt ramverk för att bygga moderna webb-applikationer. Med Vue kan du använda såväl klassisk som modern SPA (Single Page App) webb-arkitektur. Vi gillar Vue själva och faktum är att den webbplats du tittar på just nu är byggd med Vue tillsammans med Nuxt, Vuetify, Firebase och Axios.
31 maj 2021 14 juni 2021

Alla kurser

Omdömmen

Ribomation vänder sig uteslutande till yrkesverksamma programmerare och erbjuder uteslutande kurser om programspråk, ramverk och verktyg för programutveckling. Kurserna är fullmatade med kunskap och förvärvade erfarenheter efter många års programmering. Detta gör att våra kunder är kolossalt nöjda med kurserna och återkommer ständigt för att ta del av nya insikter och kunskaper. Läs själv vad kunderna sagt om oss.

This was the best course that I have taken so far.
Nöjd kund på kursen Linux Systems Programming

Kunder

Våra kunder utgörs av företag och organisationer inom tillverkande industri, datakonsulter, myndigheter med flera. Vi vinnlägger oss om att ha transparenta priser, så att kunderna redan på denna webbplats kan bilda sig en uppfattning om kostnaden. Detta gäller också för anpassade kurser då vi kommer ut till kunden i dennes lokaler eller håller kursen via Zoom.

Load Impact Quinyx ProposalsFactory Folkhälsomyndigheten Add Skills Nokia Networks iZettle Försäkringskassan Ericsson Omegapoint

Nyhetsbrev

Vi skickar vårt nyhetsbrev några få gånger per månad. Absolut inte oftare än 1 gång / vecka. Vi använder den svenska tjänsten EditNews för våra utskick. Om du väljer att avregistrera dig senare, så kommer det inte fler nyhetsbrev. Du kan prenumerera här.

Prenumerera på vårt nyhetbrev